Afnemer

Voor wie op zoek is naar onderscheidend vermogen en omzet

Een collectie op maat

StreekSelecties selecteert producten met een onderscheidend lekkere, eigen smaak en van hoge kwaliteit. Hiervoor werken we samen met tachtig boeren, bakkers en slagers, allen ambachtsmensen die nét dat beetje extra weten te geven aan hun teelt en recepten. Waar de spekreepjes nog op authentieke wijze worden gerookt op beukenhout en beschuiten nog met de hand worden gemaakt.

Met een ruim assortiment van meer dan tweehonderd producten zijn we in staat om een collectie op maat samen te stellen. Daarbij delen we onze kennis van de markt en trends met onze producenten.
Ook kunnen we elke collectie een eigen uitstraling geven die aansluit op uw formule. Op deze manier kunt u zich nóg beter onderscheiden van uw concurrenten.
StreekSelecties ondersteunt bovendien de verkoop van collecties met promotiecampagnes.

 

Ontzorgen

Natuurlijk zou u het liefst rechtstreeks inkopen bij de bron. Maar het samenstellen en uitbouwen van een uniek assortiment met zoveel verschillende producenten en productcategorieën is een vak apart. Met StreekSelecties heeft u slechts één aanspreekpunt voor logistiek, kwaliteitszorg en promotionele ondersteuning van uw merkcollectie. De supermarkten Plus en Spar profiteren al van ons totale ontzorgingsconcept.

Meer weten wat StreekSelecties voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Olivier Prakken.

Toegevoegde waarde van StreekSelecties