Goud bij Pentawards voor Queens of Dairy

Goud bij Pentawards voor Queens of Dairy

Queens of Dairy heeft GOUD behaald bij de Pentawards 2017. De Pentawards is een wereldwijde competitie speciaal voor verpakkingsdesign. Guts&Glorious, ons Packaging Design bureau, heeft de prijs zaterdag 23 september jl. tijdens de Official Trophy Ceremonie in Barcelona in ontvangst mogen nemen.

In de categorie Food-Dairy Products is het design van onze zuivelfles bekroond met het gouden eremetaal. Guts&Glorious heeft een geweldige job geleverd door onze koeien letterlijk tot koningin te kronen.

Met Queens of Dairy hebben we de ultieme verse Barista melk ontwikkeld. Verse melk van Jersey koeien, in een ideale vet-eiwit verhouding voor ultrafijn melkschuim en een heerlijk romige smaak. Voor de bereiding van de Jersey melk werken we samen met een kleinschalige zuivelaar De Schaepmanhoeve, die de melk persoonlijk ophaalt bij onze Jerseyboer.

En wie komt deze eer nou eigenlijk toe? Juist, de koe zelf. De koe is de koningin van de zuivel, de enige echte producent van het witte vloeibare goud. Vanuit deze gedachte is de naam Queens of Dairy geboren. De stijl van de illustratie is hand geschetst wat de fles een pure en rauwe uitstraling geeft. Ze houdt een kopje koffie vast in haar poot waarmee ze proost.

Coffee is king, with milk from a Queen!