Producenten

Vakmensen die het verschil durven maken

Gepassioneerde vakmensen

StreekSelecties is altijd op zoek naar leveranciers van streekproducten die het verschil durven te maken. Gepassioneerde vakmensen die zich dankzij hun bijzondere teelt, bereiding of receptuur onderscheiden in kwaliteit en smaak. Inmiddels vertegenwoordigen we ruim tachtig verschillende boeren, bakkers en slagers bij retailers, foodservices en speciaalzaken. Met een assortiment van meer dan tweehonderd producten, variërend van boerenkaas tot ambachtelijke bakkerijspecialiteiten en van traditioneel bereide vleeswaren tot kwaliteitsjam van Nederlands fruit.

 

Krachten bundelen

StreekSelecties kent de weg binnen retail en foodservice. Door de krachten van onze producenten te bundelen in een collectie, creëren we de mogelijkheid om die binnen bestaande formules te verkopen. Zo hebben we met onze GIJS-streekproducten een samenwerking met PLUS supermarkten en ook met Albron catering. Voor Spar supermarkten ontwikkelden we de productlijn Spar uit de Streek.

Samenwerken met StreekSelecties betekent samen kijken naar de potentie van uw product. Wij denken mee bij de productontwikkeling, kwaliteitszorg en inrichting van het logistieke proces.
Met onze marketingondersteuning leveren we maatwerk aan onze klanten door unieke collecties te ontwikkelen. Ook zorgen we voor verkoopondersteuning middels proeverijen, het ontwikkelen van campagnes en publiciteit. Zo biedt StreekSelecties de afnemer één aanspreekpunt voor een breed assortiment aan producten en marketingdiensten.

Door deze producten te verzamelen in een herkenbare collectie, maakt StreekSelecties ze bovendien toegankelijk voor de consument. Hierbij brengen we niet alleen het product naar de consument, maar ook uw verhaal erachter.
Meer weten wat StreekSelecties voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Olivier Prakken.

Toegevoegde waarde StreekSelecties