Waarom eten we wat we eten?

Waarom eten we wat we eten?

Wat stop je in je winkelmandje als je een verantwoorde keuze wilt maken in de supermarkt? Waarom maak je vaak toch een keuze voor een zak chips op zaterdagavond in plaats van groentesnacks? Smaakt iets beter als er een mooi verhaal achter zit? Maak ik nog wel mijn eigen keuzes of bepalen marketing en de voedselomgeving mijn gedrag?

Olivier Prakken, directeur van Streekselecties, neemt plaats in het panel tijdens de talkshow met Ramon Beuk op zondag 8 oktober in de Kas op het Domplein. Ramon Beuk interviewt specialisten op het gebied van media, historie, marketing en cultuur over de vraag waardoor wij als consument beïnvloedt worden in onze (duurzame) voedselkeuzes. Na deze avond ben je meer bewust over jouw eigen koopgedrag en hoe je andere keuzes kunt maken. Aan de deur zijn ook kaartjes te koop

— Wanneer –— Zondag 8 oktober 20.00 – 22.00 uur — Prijs — 5 euro — Waar — Festivalhart de Kas, Domplein —